Vacature Software Engineer

DMi, gevestigd in Wageningen, is een ambitieuze en innovatieve onderneming op het gebied van automatisering. Wij leveren intelligente oplossingen voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, waarmee we het reinigen van straten, bedrijfspanden en industrieterreinen, de afvalinzameling en het bestrijden van winterse gladheid optimaliseren, inzichtelijk en slimmer maken.

DMi is pionier en marktleider op deze gebieden in Nederland met klanten als Rijkswaterstaat en Schiphol Airport. Wij hebben een eigen organisatie in Duitsland en exporteren onze softwareoplossingen ook naar andere landen en luchthavens binnen Europa.


Wij zijn hard aan het groeien en daarom zoeken wij op korte termijn een: 

Software Engineer m/v ( 40 uur per week)

 

Functieomschrijving
In deze functie houd jij je bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en testen van software voor onze webapplicatie op Microsoft Azure. De applicatie biedt live rapportage van mobiele apparatuur op niveau. Denk daarbij aan bijvoorbeeld databoxen op voertuigen waarbij gedetailleerde informatie live wordt verwerkt (gladheidbestrijding), maar ook aan een smartphone van de gemeente (veelsoortige GPS-inspecties).
Het maken van beheer- en testsoftware valt ook onder jouw verantwoordelijkheden. Dit gebeurt vooral op Windows-servers, maar ook deels op Linux-, iOS- en andere omgevingen. Ons ontwikkelteam werkt met het SCRUM-framework.

Functie-eisen
HBO Informatica of gelijkwaardig. Ben jij in dit veld autodidact op HBO-niveau of hoger? Ook dan is je sollicitatie welkom.

Vereiste ervaring:

  • C#, minimaal 2 jaar
  • MSSQL / stored procedures

 
Ervaringen die een pre vormen:

  • Microsoft Azure
  • Rest Services
  • MSSQL Spatial
  • OpenLayers
  • UML en/of bedenken en implementeren van architecturen in een cloud omgeving
  • Javascript / HTML
  • SCRUM

 

Over jou
Je werkt gestructureerd en zelfstandig, maar bent ook een proactieve teamspeler. Je hebt een goed analytisch vermogen en bent in staat zelfstandig oplossingen te bedenken. Je kunt goed plannen, hoeveelheid werk inschatten en prioriteiten stellen. 

Over DMi
Je komt te werken in een team binnen een informele en dynamische bedrijfscultuur. Wij houden van hard werken, verwachtingen overtreffen, streven altijd naar het beste in ons vakgebied en zijn trots op wat we doen. 

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een fulltime functie. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Vragen?
Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Michel Wissink -Senior Developer- op telefoonnummer 0317-465 700. Stuur je motivatie met CV naar Juul van der Weyden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]