Demo track en trace

 software reinigingsvoertuigen

Track en trace van uw reinigingsvoertuigen is eenvoudiger dan ooit en levert cruciale informatie op! Vraag de demo aan.

Demo aanvragen

Mail mij
Bel mij

Track en trace reinigingsvoertuigen

De inzet van kolkenzuigers, veegmachines, borstelwagens en andere reinigingsvoertuigen wordt voor aannemers en areaalbeheerders stukken overzichtelijker met Infra & Green Report van DMi. Deze software gebruikt een track en trace-functie waarmee u live ziet hoe uw acties verlopen. Rapporten over ruimtebeheer en -onderhoud uitdraaien doet u met een druk op de knop.

software veegmachines
Track en trace borstelwagen

6 voordelen van track en trace reinigingsvoertuigen

De mogelijkheden van DMi Infra & Green Report zijn zeer ruim. Een greep uit de voordelen:

  • Real time overzicht over reinigingsacties
  • Gebruiksvriendelijk voor uw hele organisatie
  • Efficiënter benutten van uw voertuigen
  • Camerafunctie legt de beeldkwaliteit openbare ruimte vast
  • Verantwoorden van uw onderhoudsacties
  • Eenvoudig uitdraaien van rapportages

Software voor kolkenzuigers, veegmachines & borstelwagens

Infra & Green Report van DMi werkt als volgt: uw reinigingsvoertuigen worden uitgerust met een track en trace-systeem. De GPRS-databox die op elk voertuig zit houdt verschillende gegevens bij, zoals de locatie en snelheid van het het reinigingsvoertuig en de werkbreedte.

U ziet in real time hoe de werkzaamheden verlopen en kunt daardoor makkelijk ingrijpen waar dat nodig is. Om de beeldkwaliteit te monitoren laat u de voertuigen foto's maken. En wilt u gegevens van voorgaande acties met elkaar vergelijken of een rapport maken? Ook dat is zeer eenvoudig met deze software.

track en trace reinigingsvoertuigen
Track en trace reinigingsvoertuigen

Gebruik van track en trace-software op pc, tablet en smartphone

Een applicatie maakt het mogelijk op elk apparaat en vanaf elke locatie gebruik te maken van de track en trace-software. Inspecteurs kunnen hun smartphone gebruiken om met het programma foto's te maken die de beeldkwaliteit tonen.

Track en trace reinigingsvoertuigen: voor wie?

Als weg- of areaalbeheerder, of beheerder openbare ruimte biedt de track en trace-oplossing van DMi grote voordelen. Maar ook inspecteurs, beheeradviseurs, aannemers en toezichthouders gebruiken de software. Zo hebben zij inzicht in de inzet van de reinigingsvoertuigen en kunnen zij zien wat acties precies hebben opgeleverd.

Demo track en trace reinigingsacties

Als aannemer of areaalbeheerder benieuwd naar de track en trace-technologie voor uw veegmachines, kolkenzuigers of borstelwagens? Wij demonstreren hoe Infra & Green Report werkt en welke functionaliteiten voor u interessant zijn.

Ruim 40 gebruikers van software DMi

track en trace borstelwagens
Track en trace software DMi

In Nederland zijn er ruim 40 gemeenten, aannemers en ingenieursbureaus die software van DMi gebruiken. Tot gebruikers van Infra & Green Report behoren de gemeente Almere en energie- en afvalnutsbedrijf HVC.
Naast software voor het beheer van de openbare ruimte maken wij ook het beheer van sportcomplexen, luchthavens en natuurgebieden eenvoudiger en efficiënter. Onze track en trace-technologie wordt bovendien veelvuldig gebruikt bij sneeuwschuivers en strooiwagens.

Contact

Bent u beheerder openbare ruimte of aannemer, en zoekt u een geavanceerd track en trace-systeem voor uw reinigingsvoertuigen? Of bent u benieuwd naar de andere functies van Infra & Green Report? Neem contact met ons op.