Demo rapporteren strooiacties


Demo gladheidsbestijding wintermanagement

Bent u verantwoordelijk voor het rapporteren van strooiacties en wilt u een demonstratie van onze software? Vraag dan geheel vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Mail mij
Bel mij

Strooiacties rapporteren met DMi Winter Report

Rapporteren over gladheidsbestrijding is eenvoudig met DMi Winter Report. Al uw strooiacties worden geregistreerd door het programma. De software gebruikt daarvoor een geografisch informatie systeem (GIS) dat gegevens over de ingezette strooivoertuigen en zoutvoorraden bijhoudt.

Met één druk op de knop kunt u eenvoudig rapporteren over al uw strooiacties.

Gegevens die Winter Report rapporteert over uw gladheidsbestrijding

Kosten besparen op gladheidsbestrijding
Helder rapporteren strooiacties

DMi Winter Report houdt alle gegevens bij die voor u relevant zijn. Dit gebeurt bovendien live, zodat u voortdurend op de hoogte bent. Het programma registreert voor elk ingezet strooivoertuig:

•    de afgelegde route
•    de snelheid op elk traject
•    de ingestelde strooibreedte
•    het zoutverbruik per locatie en over de hele route

Ook informatie over uw zoutvoorraad wordt bijgehouden. Zo komt u als gladheidscoördinator niet voor verrassingen te staan.

U kunt informatie makkelijk terugvinden en strooiacties later nog eens terugkijken met de DMi Player. Extra gegevens als de weersomstandigheden tijdens de oproep en de geplande dosering zout maken het mogelijk een actie direct na uitvoering te evalueren.

zuid-holland rapporteert strooiacties met Winter Report.jpgDMi Winter Report: voor wie?

Gemeenten, wegbeheerders en coördinatoren gladheidsbestrijding zijn lovend over DMi Winter Report. Het registreren, bijsturen en rapporteren van strooiacties is voor hen eenvoudiger dan ooi tevorent. De Provincie Zuid-Holland die veel gebruik maakt van het systeem noemt de voordelen bij schadeclaims. Met de rapporten kunt u direct aantonen dat u voldaan heeft aan de verplichtingen.

Demo rapporteren gladheidsbestrijding

Wat DMi Winter Report allemaal voor u kan doen wordt écht duidelijk in een demonstratie.
Wij komen daarom graag langs om u de functionaliteiten te laten zien. Maak vrijblijvend een afspraak met Data Mining Innovators voor een demonstratie van Winter Report.

Rapportage strooiacties als bewijs van inspanning

De voertuigen en zoutvoorraad voor gladheidsbestrijding zijn beperkt. Daarom is het belangrijk dat u precies weet wat de inzet ervan u oplevert. Zo bepaalt u hoe u efficiënter kunt werken. Door tijdig bij te sturen bespaart u niet alleen tijd maar ook kosten. U kunt bovendien precies laten zien dat u aan de inspanningsverplichting heeft voldaan voor het bestrijden van gladheid.

DMi Winter Report helpt u bij het nemen van beslissingen over strooiacties en het verantwoorden van deze beslissingen.

Gebruiksgemak staat voorop

Rapporteren gladheidsbestrijding.png
Gladheidsbestrijding inzichtelijk rapporteren

De webapplicatie van DMi is uiterst eenvoudig in het gebruik. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Vanaf zowel vaste als mobiele apparaten kunt u vervolgens met het programma werken. U kunt strooiacties live volgen, later terugzien en rapportages met één klik exporteren naar Excel. Uiteraard slaan we uw gegevens veilig op.

Contact met DMi

Bent u benieuwd hoe DMi Winter Report u kan helpen bij de rapportage van strooiacties?
Wij komen graag langs om een demonstratie te geven. Neem dan contact met op met DMi.