Demonstratie software

software onderhoud openbare ruimte
Bent u verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en wilt u van de DMi-software profiteren? Vraag de demo aan.

Demo aanvragen

Mail mij
Bel mij

Software beheer openbare ruimte

Beheer en onderhoud van de openbare ruimte worden stukken eenvoudiger met de software van Data Mining innovators (DMi). Ons beheersysteem Infra & Green Report geeft u het overzicht dat u als aannemer, beheeradviseur of inspecteur nodig heeft.

Hoe werkt Infra & Green Report?

beheersysteem openbare ruimte
Software beheer openbare ruimte

De software helpt u bij het verzamelen en ordenen van informatie over de openbare ruimte. DMi rust voertuigen (borstelwagens, veegmachines, kolkenzuigers) uit met een databox die via GPRS gegevens live doorstuurt. Dit geeft zowel aannemer als opdrachtgever grip op het ruimtebeheer. U kunt real time volgen waar de voertuigen zijn, hoe snel ze gaan en wat de werkbreedte is. Met foto's wordt ook de beeldkwaliteit vastgelegd.

Voordelen beheersysteem openbare ruimte

DMi Infra & Green software voor ruimtebeheer heeft talloze voordelen:

  • Beeldkwaliteit snel zichtbaar
  • Veilig & gebruiksvriendelijk beheer
  • Real time overzicht van reinigings- en onderhoudsacties
  • Verantwoording van beheeracties met rapportagefunctie
  • Altijd en overal toegang tot de gegevens over openbare ruimte
  • 100% betrouwbaar

Veilig en toegankelijk beheergegevens verzamelen

De beheerinformatie die u met Infra & Green Report verzamelt staat beveiligd online zodat u het kunt bekijken waar u ook bent: vanaf kantoor maar ook onderweg op uw laptop, smartphone of PDA. Inspecteurs gebruiken het programma als applicatie op hun smartphone. Foto's en opmerkingen over de beeldkwaliteit worden eenvoudig digitaal vastgelegd.

software beheer openbare ruimte
Software ruimtebeheer

Managementrapportages beheer openbare ruimte

De data die u met Infra & Green Report verzamelt is met een muisklik om te zetten in handige rapportages. U verdeelt uw werkgebied in wijken en straatclusters en stelt de normen in waaraan de beeldkwaliteit en acties moeten voldoen. De statistieken die de software oplevert geven u direct inzicht in de huidige toestand. Als aannemer kunt u ruimtebeheeracties bijsturen en verantwoorden, als opdrachtgever blijft u voortdurend betrokken.

Demo software ruimtebeheer

Bent u betrokken bij integraal beheer van de openbare ruimte? Wij laten graag zien wat onze software u oplevert. Vraag vrijblijvend een demonstratie aan.

Software ruimtebeheer: voor wie?

Wie verantwoordelijk is voor beeldkwaliteit van de openbare ruimte (stadsreiniging, zwerfvuil, groenbeheer, onkruid) heeft baat bij onze ruimtebeheer software. Gemeenten, provincies, aannemers, inspecteurs en areaalbeheerders ontdekten al wat de voordelen zijn.

Het programma heeft meerdere modules, zodat u alleen gebruikt wat u nodig heeft. 

Gemeente Almere tevreden met DMi Infra & Green Report

Sinds 2010 maakt de gemeente Almere gebruik van DMi's software voor beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Ze gebruiken het programma voor beleidstoetsing maar ook voor aansturing in het dagelijks onderhoud. Peter Post, beheeradviseur bij de gemeente is met name te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van de software. "Gebruikersgemak is een must. Iedereen binnen het bedrijf moet het kunnen benaderen zonder ingewikkelde toestanden."

Contact

Wilt u het beheer van de openbare ruimte vereenvoudigen met de software van DMi? Neem dan contact met ons op.