Onze filosofie: nooit meer achter de feiten aan rijden

Strooi- en onderhoudswagens leggen vaak dezelfde route af door gewenning en routine. Er gaat dan een enorme hoeveelheid rendement verloren, omdat productiviteit en efficiëntie in het onderhoud en beheer nauwelijks gemeten worden.
Met het ingenieuze modulaire softwarepakket van DMi wordt uw mobiele data vertaald naar intelligente en gebruiksvriendelijke managementinformatie, waardoor u beter kunt plannen, controleren en rapporteren.

Onze missie: uw werk vereenvoudigen

Wij hebben ons toegelegd op het vereenvoudigen van uw processen. Met intelligente software van DMi schakelt u moeiteloos over van het optimaal plannen van uw werkzaamheden naar controle en rapportage van de uitvoer. Snel, eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk.

DMi proces geografisch informatie systeem

Niet voor, maar met u!

Wat gebruiksvriendelijke managementinformatie inhoudt kunnen wij niet voor u bepalen. Dat doen wij liever met u! Onze ervaren specialisten kennen de ins en outs van uw bedrijfstak uit eigen ervaring. En mocht u een gespecialiseerd stuk rapportage willen hebben dat niet standaard in onze software zit, dan ontwikkelen we deze samen met u.

Een team van specialisten

Elke bedrijfstak heeft haar eigen uitdagingen. Daarom hebben onze consultants allemaal een eigen specialiteit en kunnen u perfect van dienst zijn bij adviestrajecten voor de meer geavanceerdere toepassingen, zoals het analyseren van de veeg- of inzameldienst, het maken van managementrapportages of schouwonderzoeken.

Heeft u vragen? Laat het ons weten en bel ons op 0317-465700. Onze consultants komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie van de webapplicatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]