Demonstratie monitoringsoftware

Monitoring beeldkwaliteit

Monitoring van integraal ruimtebeheer was nog nooit zo makkelijk! Benieuwd hoe u als inspecteur, aannemer of areaalbeheerder het programma kunt inzetten? Wij laten het graag zien.

Demo aanvragen

Mail mij
Bel mij

Monitoring integraal ruimtebeheer

Als beheerder openbare ruimte of aannemer houdt u zich bezig met zwerfvuil, schade aan wegen of onkruid. Met Infra & Green Report van DMi wordt niet alleen het beheer en onderhoud van de openbare ruimte efficiënter, ook de monitoring is eenvoudiger dan ooit.

Beeldkwaliteit monitoren met Infra & Green Report

onderhoud openbare ruimte
Openbare ruimte onderhouden

U bent verantwoordelijk voor de beeldkwaliteit van de openbare ruimte? DMi helpt u bij het monitoren van de werkzaamheden. Databoxen die bevestigd zijn aan het ingezette materieel (kolkenzuigers, veegmachines) sturen via GPRS informatie naar ons beveiligde datacenter. U heeft onmiddellijk toegang tot die informatie. Zo ziet u waar de voertuigen zich bevinden, hoe snel ze gaan en wat de werkbreedte is. Ook worden foto's gemaakt en doorgestuurd zodat u een goed beeld krijgt van de situatie ter plaatse. 
Inspecteurs gebruiken de applicatie op hun smartphone om foto's te maken die de beeldkwaliteit in kaart brengen.

4 manieren waarop DMi monitoring ruimtebeheer vereenvoudigt

DMi Infra & Green Report betekent voor u het volgende:

  • U verzamelt een schat aan informatie over beheer- en onderhoudsacties
  • U heeft in real time toegang alle beheerdata (thuis, onderweg en op kantoor)
  • De data over uw ruimtebeheer is veilig opgeslagen en 100% betrouwbaar
  • Statistieken vergelijken en rapporteren is makkelijk
monitoring stadsreiniging
Monitoring stadsreiniging

Data ruimtebeheer altijd beschikbaar & handige rapportages

Toegang tot de statistieken en onderhoudsacties heeft met DMi altijd en overal. Of u als inspecteur, beheerder openbare ruimte of aannemer nou thuis, onderweg of op kantoor bent. Via uw pc of de applicatie op uw smartphone kunt u inloggen en het ruimtebeheer monitoren.

Het programma maakt statistieken opvragen en uitdraaien in handige managementrapportages bovendien zeer eenvoudig. U heeft continu overzicht en kunt met een muisklik controleren of aan de kwaliteitseisen voor infrastructuur, stadsreiniging of groenbeheer is voldaan. 

Demo software monitoring ruimtebeheer

Wilt u het ruimtebeheer effectiever monitoren, vraag dan een demonstratie aan. DMi Infra & Green Report heeft specifieke modules voor plannen, uitvoeren en beoordelen waar u gegarandeerd mee uit de voeten kunt.

Voor wie is Infra & Green Report?

Inspecteurs, beheeradviseurs, aannemers, toezichthouders en areaalbeheerders maken dankbaar gebruik van Infra & Green Report. HVC, een energie- en afvalnutsbedrijf gebruikt het voor een aantal gemeenten in Noord-Holland. Het kwaliteitsniveau wordt volgens de CROW-meetsystematiek bepaald. "Om te kijken of wij deze beeldkwaliteit waarmaken, schouwen wij maandelijks met onze klanten", aldus teamleider beheer openbare ruimte Steven van Tuyl.

Contact

Belangstelling voor DMi Infra & Green Report? Informatie aanvragen? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.