Demonstratie software


Demo gladheidsbestijding wintermanagement

Bent u coördinator gladheidsbestrijding en wilt u een demonstratie van onze software? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Mail mij
Bel mij

Software gladheidsbestrijding geeft overzicht


DMi Winter Report brengt met één klik al uw strooi- en veegacties helder in beeld. De technologie geeft inzicht in wintermanagement en is interessant voor gemeenten, wegbeheerders en coördinatoren gladheidsbestrijding
.

Realtime informatie strooiroutes en zoutverbruik

DMi en gladheidbestrijding bij wintermanagement
Meer grip op gladheidbestrijding

Hou grip op uw gladheidsbestrijding met DMi Winter Report. De software gebruikt een geografisch informatieysteem (GIS) om acties door ingezette strooivoertuigen nauwkeurig te registreren en rapporteren. Dit gebeurt in realtime zodat u continu het overzicht heeft om te kunnen bijsturen. Het programma meldt de hoeveelheid zout die gestrooid is, de zoutvoorraad in uw depots, de afgelegde afstanden door uw strooiwagens en de bezochte locaties. De software is eenvoudig te bedienen en vriendelijk in het gebruik. 

5 voordelen van software voor gladheidsbestrijding

DMi Winter Report automatiseert uw gladheidsbestrijding. Dit levert u veel op:

  • Overzicht over de strooivoertuigen en zoutverbruik.
  • Eenvoudige (logistieke) verantwoording van uw acties.
  • Tijdsbesparing dankzij overzichtelijke, relevante data.
  • Kostenbesparing dankzij meer grip op uw middelen.
  • Milieubewust strooien door minder zoutverspilling.
Gladheidsbestrijdingssoftware - software voor strooien en vegen
Software geeft overzicht
veeg- en strooiacties

Voor wie is DMi Winter Report?

Gemeenten, provincies, wegbeheerders, aannemers en coördinatoren gladheidbestrijding hebben allemaal baat bij onze software. DMi Winter Report levert informatie op die u helpt uw middelen effectiever in te zetten. De data die u verzamelt geeft inzicht in de knelpunten in uw routes, het zoutverbruik en de optimale strooibreedte op een elk traject.

Aannemers en gladheidscoördinatoren kunnen met de software tot in detail hun acties verantwoorden. Zo laten zij zien dat ze voldaan hebben aan de inspanningsverplichting die in Nederland bij gladheid geldt. De rapporten geven opdrachtgevers een instrument om hun wintermanagement te evalueren en hun plannen voor gladheidbestrijding aan te passen.

Gratis demonstratie software gladheidbestrijding

Bent u verantwoordelijk voor gladheidbestrijding en wilt u meer weten van onze software? Wij komen graag langs om te demonstreren hoe het werkt en waar u voordeel kunt halen. Neem contact met ons op.

Ook provincie Zuid-Holland profiteert van gladheidbestrijding software

Provincie Zuid HollandIn 2006 startte de provincie Zuid-Holland met DMi Winter Report. Wegbeheerder Henk-Jan Wissink, die het systeem veel gebruikt, is erg enthousiast. Onder andere over de capaciteit (66 strooiers zijn op het systeem geïnstalleerd) en de snelheid waarmee hij overzicht krijgt over het zoutverbruik in de hele provincie. Ook schadeclaims worden snel afgehandeld omdat het systeem de feiten bijhoudt. Aantonen dat een strooiwagen ergens is geweest en zijn taak goed heeft uitgevoerd is simpel.

Contact

Benieuwd hoe onze software gladheidsbestrijding voor u eenvoudiger en goedkoper kan maken? Neem dan contact op.