Demo effectief strooien


Demo gladheidsbestijding wintermanagement

Wilt u kosten besparen door effectiever te strooien? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen

Mail mij
Bel mij

Effectiever strooien met DMi Winter Report

Voor effectieve gladheidsbestrijding is het belangrijk dat u uw middelen op de beste manier inzet. DMi Winter Report is een programma dat u hierbij helpt. Strooivoertuigen volgen de juiste routes, slaan geen stukken meer over en het zoutverbruik blijft beperkt tot het hoognodige.

Kostenbesparing gladheidsbestrijding

Kosten besparen op gladheidsbestrijding
Effectiever strooien met DMi

DMi Winter Report maakt uw gladheidbestrijding op verschillende manieren effectiever. Zo bespaart u tijd én kosten.

  • U heeft live overzicht van al uw strooiacties. U bepaalt dus snel waar aanpassing nodig is en communiceert gericht met de chauffeurs.
  • De strooibreedte wordt geregistreerd en eenvoudig bijgesteld. Zo voorkomt u zoutverspilling.
  • U weet precies hoeveel zout u verbruikt en wat u nog op voorraad heeft. Dit helpt u bij het nemen van beslissingen.
  • Krijgt u te maken met een schadeclaim, dan is die snel op gelost. U kunt immers precies aantonen wat u heeft gedaan.
  • U giet de verzamelde gegevens met één druk op de knop in een heldere rapportage.
  • U kunt vanaf diverse apparaten en locaties met het systeem werken. Dit maakt u flexibel en beter toegerust voor grillige werkomstandigheden.

Hoe werkt DMi Winter Report?

DMi Winter Report is een geografisch informatiesysteem (GIS). Uw strooivoertuigen worden uitgerust met een databox die gegevens verzamelt. Zo weet u onder meer waar het voertuig is, hoe snel het rijdt, hoeveel strooimiddel het verbruikt en wat de strooibreedte is.

Elk apparaat met een internetaansluiting is geschikt om de data te bekijken. Ook als u onderweg bent kunt u zich dus informeren en beslissingen nemen. Op die manier voldoet u aan de inspanningsplicht die Nederland stelt bij gladheid.

Demonstratie voor coördinatoren gladheidsbestrijding

Ons systeem kan meer dan op één pagina is uit te leggen. We laten u daarom graag met eigen ogen zien wat mogelijk is. Uiteraard leggen we dan ook uit op welke manier ú efficiënter kunt strooien. Vraag een demo van DMi Winter Report aan.

zuid-holland strooit effectiever met gladheidsbestijding programma DMi.jpgTevreden gebruiker aan het woord: Provincie Zuid-Holland

De Provincie Zuid-Holland gebruikt sinds 2006 ons systeem voor gladheidsbestrijding en is er zeer over te spreken. Wegbeheerder Henk-Jan Wissink: "We zijn op grote schaal begonnen en hebben maar liefst 66 strooiers geïnstalleerd." Welk voordeel het systeem heeft? "Alle gegevens die de strooier onderweg verzamelt heb ik in een handomdraai tot m'n beschikking."

Wissink begrijpt dat gemeenten en kleinere wegbeheerders huiverig zijn voor een investering in nieuwe software. Toch denkt hij dat het ze zal helpen efficiënter te strooien. "Als je hiermee één schadeclaim kunt voorkomen, dan heb je die aanschafkosten dubbel en dwars terugverdiend."

Contact met DMi

Wilt u ook toe naar effectieve gladheidsbestrijding? Wij helpen u graag! Neem vandaag nog contact met Data Mining Innovators op.