De voordelen van DMi Winter Report

De voordelen van DMi Winter Report:
• Meekijken terwijl de strooiactie gaande is
• Precies zien hoeveel zout er op de weg gestrooid wordt
• Weten wanneer de strooiactie heeft plaatsgevonden
• Rapportages voor zoutverbruik en zoutverspilling
• Overzicht van alle strooiwerkzaamheden
• Uw resultaten van gladheidbestrijding altijd en overal inzichtelijk

Strooiacties in beeld

Is de route binnen uw Gemeente volledig volgens afspraak met zout bestrooid? Zijn de op- en afritten netjes meegenomen? Door in de webapplicatie de ritten op de kaart te tonen kunt u alle strooiactiviteiten tot in detail bekijken. U kunt gemiste stukken makkelijk naar voren brengen door de gereden rit over de geplande route heen te leggen. Met het geografisch informatiesysteem van DMi Winter Report worden de verschillen meteen duidelijk!

Controle op strooivoertuigen

U heeft weinig tijd en wilt een strooiactie realtime in één oogopslag beoordelen. Dit kan met DMi Winter Report makkelijk door de oproep zichtbaar te maken in de webapplicatie. U ziet meteen welke strooiers uit zijn geweest, wanneer deze begonnen zijn, hoe lang zij gereden hebben en op welk moment elke machine weer op het depot was. Wilt u dieper in de informatie duiken, dan brengt u de ritten van de strooivoertuigen naar de kaart of bekijkt u de details van de ritten.

Rapportages gladheidbestrijding

Met DMi Winter Report kunt u met een paar klikken rapportages op het scherm toveren. Of het nu gaat om een kleine strooiactie van een paar ritten of een overzicht van de hele vloot aan strooiwagens binnen uw gemeente.
De rapportages over afgelegde ritten, bestrooide gebieden, zoutverbruik, strooiwagens en daarmee de zoutverspilling worden weergegeven op scherm. Vervolgens biedt onze webapplicatie DMi Winter Report de mogelijkheid om deze rapportages naar Excel te exporteren.

Veilig en betrouwbaar informatiesysteem

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor u is om te weten dat de strooiacties goed zijn uitgevoerd binnen de afgesproken tijd. Immers, uw opdrachtgevers willen bewijs zien. De data opslag is voor ons dan ook net zo belangrijk als het Dataminen zelf. In ons beveiligd datacentrum wordt de informatie minimaal 7 jaar bewaard.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]