Eerste grote strooiactie

Datum: 05-12-2013

Een week of twee geleden lieten wij u al via onze website weten dat de eerste strooiacties van deze winter hebben plaatsgevonden, nog vóórdat de winter officieel is begonnen.

Nieuwsitem strooien

Dat gebeurde in de nacht van 10 op 11 november. Met name een aantal wegen en steden in het Zuidoosten van het land is toen voorzien van een laagje zout, zo is op onze site te lezen.

In de nacht van 19 op 20 november ging het niet alleen om het Zuidoosten. Die nacht is er preventief gestrooid in bijna de helft van Nederland.

Welke winter ons te wachten staat, is lastig te voorspellen. Wat we wel weten is dat de gladheidbestrijders klaar zijn voor de komende winter. En dat steeds meer wegbeheerders de weggebruikers actief informeren kunnen we ook niet meer ontkennen. Hier dragen sociale media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn zeker aan bij. Ook op Google is informatie rondom gladheidbestrijding steeds beter te vinden.

Onze Winter Report applicatie wordt gelukkig steeds meer en steeds breder ingezet om deze informatie naar de weggebruiker vorm en inhoud te geven: Start Knowing. Stop Guessing.

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]