DMi winnaar Oranje Handelsmissiefonds!

Datum: 05-12-2013

Afgelopen vrijdag is DMi uitgeroepen tot één van de 10 winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds. Een prachtige mijlpaal waar we hard voor hebben gewerkt en wat ons het Handelsmissiepakket heeft opgeleverd; begeleiding en ondersteuning bij het uitvoeren van onze buitenlandse plannen op zowel financieel vlak als op het gebied van expertise en kennis.

Derk van Wijk en Sander Joosten  OHMF uitreiking: de zaal  OHMF uitreiking: de winnaars

Al enige tijd zijn we bezig met het opbouwen van contacten en het vinden van klanten in een aantal Europese landen en daarbuiten. Wij zijn dan ook erg trots op de erkenning die het winnen van het Handelsmissiepakket met zich meebrengt. Bovendien zijn we er erg mee geholpen, want met de ondersteuning van het fonds kunnen we gebruik maken van kennis en expertise waarmee vele nieuwe deuren worden geopend en we onze plannen in het buitenland sneller kunnen waarmaken.

Onze stappen in Europa

Duitsland en België zijn de eerste landen waar we ons op richten. In Duitsland zijn we al enige tijd actief in een markt die ons inmiddels bekend is, met kantoren in München en Dortmund. In België werken wij met AIS die ons op deze markt vertegenwoordigt. 
Vanuit onze ervaringen en met Schiphol als referentie, hebben wij inmiddels ook goed contact met andere Europese vliegvelden. Momenteel lopen er pilots bij een aantal vliegvelden, waaronder München Airport, en ook hier lijkt de interesse voor de producten van DMi gewekt.

Dankbaar

Het vertrouwen van onze klanten en het harde werken van onze teams in Nederland en daarbuiten heeft het winnen van deze prijs mogelijk gemaakt. Wij willen iedereen hiervoor bedanken. Het is een prachtige afsluiting van 2013 en een veelbelovend begin van 2014… en de jaren daarna!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]