Column Sander Joosten

Datum: 05-12-2013

Nu we de eerste acties achter de rug en een onvoorspelbare winter voor de boeg hebben, wil ik graag een aantal zaken bij u onder de aandacht brengen. Met uw wensen en onze ambities voelen wij ons gesterkt om onze dienstverlening naar het volgende niveau te tillen. Wij zijn daarom niet alleen bezig met de applicatie van morgen, ook leggen we samen met u en enkele business partners de laatste hand aan de applicatie van de toekomst.


Nederland van Boven

Donderdag 28 november is verzamelde data van DMi gebruikt in een uitzending van Nederland van Boven. Hierover vertelden wij u al op onze website. Voor degenen die het gemist hebben is deze uiteraard nog terug te zien via Uitzending Gemist. Of bekijk het specifieke fragment op onze site. Zeker even kijken, al was het maar om te zien hoe 39 miljoen datarecords in 30 seconden langskomen. De beelden spreken voor zich!

DMi wint fantastische prijs

Naast onze Nederlandse klanten hebben we er inmiddels ook in Duitsland een aantal nieuwe klanten bij en konden wij pakketten uitbreiden bij bestaande klanten. Onze activiteiten over de grens zijn niet alleen in het buitenland onopgemerkt gebleven... Afgelopen vrijdag heeft DMi namelijk een prijs gewonnen van het Oranje Handelsmissiefonds! Wat dit voor ons betekent en welke kansen dit ons biedt, vertellen wij verderop in deze nieuwsbrief.

Uitbreiding in Nederland en daarbuiten

We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het opbouwen van contacten met buitenlandse partners. Partners die, ieder op hun eigen vlak, succesvol zijn als toeleverancier van producten en machines voor de gladheidbestrijding. Veel van de huidige en toekomstige producten van deze bedrijven zullen naar mijn verwachting ook de Nederlandse markt bereiken, waarmee voor u een breder scala aan oplossingen en materieel beschikbaar komt. DMi is ondermeer betrokken bij een innovatief project voor de Duitse Autobahn en de uitwerking van een concept voor de gladheidbestrijding in zijn totaliteit. Efficiency, innovatie en betrouwbaarheid zijn hierbij de sleutelwoorden en ik zal u de komende tijd graag concreter informeren over deze projecten.

Tot slot

Rest mij jullie allen een goede en veilige winter te wensen waarbij de DMi applicaties jullie uiteraard houvast zullen geven om de vaak complexe acties en gevraagde verantwoording snel, goed en slim te kunnen doen.
 

Nieuwsitem foto Sander

Sander Joosten
Directeur DMi 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]