Geografisch Informatiesysteem voor strooivoertuigen

Het internet Geografisch Informatie Systeem (GIS) van DMi Winter Report toont waar de strooivoertuigen zijn of zijn geweest. Via de webapplicatie is zichtbaar welke afstanden de wagens hebben afgelegd. Bovendien is ook exact te zien op welke wegen, welke hoeveelheid zout in welke breedte is gestrooid. Winter Report rapporteert de hoeveelheid zout, de strooimachines, de gereden afstanden en de locaties (vastgesteld door het geografisch informatiesysteem). Zo weet u als aannemer of als Gemeente precies waar de strooiwagens zijn of zijn geweest. In de webapplicatie is alles in overzichtelijke rapportages realtime te bekijken. Kortom: geen aannames meer over zoutverspilling, maar feitelijke informatie waarmee de opdrachtnemer verantwoording aflegt naar de opdrachtgever.

Datamining technologie beperkt zoutverspilling

Met DMi Winter Report geen verrassingen meer, geen tijd- en geldverspilling en 100% heldere communicatie, daar waar het gaat over het afleggen van logistieke verantwoording. Zorg dat u voorbereid bent op de winter en voorkom ongewenste verrassingen! De hamvraag is of we volgend jaar weer afstormen op een enorm zouttekort. Of kiest u,  als verantwoordelijke voor de strooiactiviteiten in uw regio, voor een slimme en betaalbare manier om dat te vermijden?

Maakt u al gebruik van DMi Winter Report? Dan kunnen we u bewijzen dat onze webapplicatie u helpt zoutverspilling tegen te gaan, ongeacht welk soort winter. Tevreden weggebruikers, tevreden bestuurders en geen onnodige discussies over slechte logistieke planning. Kortom: met DMi Winter Report heeft u zoutverspilling onder controle!

Gladheidbestrijding bij Gemeentes

Onze intelligente, uiterst effectieve datamining technologie staat garant voor een probleemloze gladheidbestrijding. Bent u verantwoordelijk voor gladheidbestrijding binnen uw gemeente, dan helpt DMi Winter Report u de zoutverspilling terug te dringen.

Wilt u een demonstratie van DMi Winter Report? Vul dan het aanvraagformulier in.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]