Hoge kwaliteit in beheer en onderhoud van uw golfbaan

U wilt dat uw golfbaan er altijd verzorgd bij ligt, zonder dat u daar veel kosten aan kwijt bent of teveel omkijken naar heeft. Maar natuurlijk staat de kwaliteit van de green en de fairway voorop. DMi Golf Report geeft u direct inzicht en controle over alle werkzaamheden rondom onderhoud, onkruidbestrijding, milieubelasting en inzet van maaimachines en greenkeepers. Door gebruik te maken van rechtstreeks aan onze applicatie gekoppelde GPS modems, ontstaat een geografisch informatiesysteem, waarmee u het beheer en onderhoud van uw golfbaan eenvoudiger, efficiënter en goedkoper maakt.

DMi Golf Report is gespecialiseerd in het onderhoud van golfbanen en maakt inzichtelijk welke route de greenkeepers hebben afgelegd. Hierdoor kunt u, middels overzichtelijke rapportages, verantwoording afleggen aan de opdrachtgever (beheerder van het golfterrein). Met DMi Golf Report zorgt u voor een aantrekkelijk uitziende golfbaan en heeft u controle over alle geplande en in te plannen werkzaamheden.

DMi Golf Report is onmisbaar bij het onderhoud van uw golfbaan of sportterrein.


Lage onderhoudskosten met DMi Golf Report

DMi Golf Report richt zich specifiek op golfbanen en is ontwikkeld om beter inzicht te krijgen in uw onderhoudskosten en direct te zien waar het beheer van uw golfbaan efficiënter kan, zónder de kwaliteit van de green en fairway aan te tasten. Met de gebruiksvriendelijke software beschikt u online over de staat van onderhoud van uw golfbaan. De route die de greenkeepers afleggen met de maaimachines wordt geregistreerd door de modems middels GPS. Zo ziet u real time of de afgesproken planning is gehaald en de maaikwaliteit van de green overeen komt met de kwaliteitsnormen. Met DMi Golf Report heeft u de kwaliteit van uw golfbaan - en de kosten voor het onderhoud van uw green en fairway - onder controle. Met de heldere rapportages krijgt u inzicht in middelen en gemaakte kosten; zo kunt u dus het toekomstig onderhoud van uw golfbaan verbeteren en bijschaven waar nodig.

Sturen op kwaliteit van uw golfbaan

Inspecties op de golfbaan worden uitgevoerd met behulp van een PDA. Hiermee brengt u de actuele situatie van de golfbaan en de baaninventaris in een handomdraai in beeld. De meetgegevens, opmerkingen en foto's zijn direct online beschikbaar en worden getoetst aan de kwaliteitsnormen voor golfbaanonderhoud. Met één druk op de knop is zichtbaar welke werkzaamheden van greenkeepers prioriteit hebben. Met het geografisch informatiesysteem van DMi Golf Report loopt u nooit meer achter de feiten aan en is de kwaliteit van uw golfbaan gewaarborgd. De onderhoudsmachines zijn uitgerust met een GPS/GPRS databox, waarmee data wordt verzameld die golfbaanbeheerders nodig hebben voor een snelle en betrouwbare verantwoording. De gegevens over het onderhoud van uw golfterrein komen rechtstreeks in de webapplicatie terecht. Met DMi Golf Report voorkomt u dubbel invoerwerk.

Wilt u een demonstratie van DMi Golf Report? Vul dan het aanvraagformulier in.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]