Effectiever en efficiënter beheer en onderhoud van bos, natuurgebied en landschap

Respectvol met de natuur omgaan. DMi Nature & Landscape Report maakt dit mogelijk met applicaties waarmee we inzicht creëren in de actuele situatie en de mogelijkheid bieden tot een beter en efficiënter beheer en onderhoud. Voor bos, natuurgebied en landschap.

Met Nature & Landscape Report weet u direct of de uitvoerende activiteiten correct worden uitgevoerd en kunnen nog dezelfde dag prestaties worden gedeeld tussen opdrachtgever en -nemer.

Eén van de uitkomsten van het systeem is het genereren van managementrapportages op een gebruiksvriendelijke manier.
Voor overheden is de informatie relevant om het beleid vorm te geven en om verantwoording af te kunnen leggen over genomen beslissingen.

Hoe werkt datamining van Nature & Landscape Report?

Met een PDA of smartphone wordt de huidige situatie in bos en landschap geregistreerd. Op heldere wijze wordt getoond waar verbetering nodig is en welke activiteiten hiervoor moeten worden ingezet.
De resultaten van deze werkzaamheden zijn vervolgens direct transparant in beeld.

De webapplicatie van Nature & Landscape is altijd online bereikbaar waardoor u real time op de hoogte blijft van de stand van zaken. Dit maakt het mogelijk bij te sturen waar nodig, zelfs terwijl de activiteiten worden uitgevoerd.
De informatie wordt veilig opgeslagen in ons data centrum en blijft maar liefst 7 jaar bewaard.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]