Mogelijke samenwerking DMi en SPA Groep

Datum: 07-11-2013

Op dit moment onderzoekt DMi samen met de Spa Groep de mogelijkheden voor een samenwerking. Omdat we altijd streven naar een nog hogere kwaliteit van de openbare ruimte.

De Monitoring applicatie van DMi Infra & Green Report geeft de gebruiker inzicht in de werkelijke kwaliteit van de openbare ruimte.
Metingen die worden uitgevoerd in de openbare ruimte zijn direct na schouwing zichtbaar in de applicatie. De heldere rapportages die aan het einde van de rit uit het systeem rollen geven duidelijk de behaalde prestaties aan, maar laten ook zien waar verbetering mogelijk is.

Schouwwerkzaamheden vragen om training en begeleiding. De Spa Groep heeft jarenlange ervaring met het trainen en begeleiden van gemeentes in het schouwen. Maar ook in het opvolgen, meten en rapporteren van verbeteringen en uiteindelijk het verhogen van de kwaliteit.
Tel dit alles bij elkaar op en een samenwerking tussen DMi en de Spa Groep kan eigenlijk niet uitblijven. 

Daarom zijn we nu met elkaar bij wijze van proef een project gestart op Schiphol. Onder de noemer 'Project Zwerfafval' worden straks uitkomsten geboden die de doorslag zullen geven voor een eventuele verdere samenwerking.

Uiteraard houden we u via onze nieuwsbrief en website op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]