Monitoring & Performance

Met Infra & Green Report heeft u zicht op de werkelijke kwaliteit van de openbare ruimte. Uw metingen zijn direct na schouwing zichtbaar in de applicatie. Met behulp van duidelijke rapportages kunt u snel zien wat de behaalde prestaties zijn en waar verbetering in uitvoer mogelijk is.

Monitoring

Zowel de smartphone als de databox op het voertuig verzamelt en verzendt alle gegevens via GPRS. De kwaliteit van de openbare ruimte wordt getoetst en digitaal vastgelegd, inclusief opmerkingen en foto's. Bovendien vergelijkt DMi de schouwing met eerdere toetsingen en genereert rapportages om bijvoorbeeld de vervuilingssnelheid in beeld te krijgen.

Performance

De databox (GPS-EGNOS/GPRS) is gekoppeld aan het voertuig en geeft live de performance van het voertuig door: de inzet van de machine, de locatie, snelheid, werkbreedte etc. Met andere woorden; een compleet en betrouwbaar beeld van de werkelijke inzet, frequentie en actietijden van uw voertuigen. Met de verzamelde gegevens creëert u in een handomdraai duidelijke statistieken en managementrapportages.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]