De openbare ruimte en wegen transparant

Direct weten of de uitvoerende diensten, waar u verantwoording voor draagt, correct worden uitgevoerd? Dezelfde dag nog uw prestaties delen met uw opdrachtgever? De flexibele oplossingen van Infra & Green Report brengen de resultaten van uw werkzaamheden transparant in beeld.

De Infra & Green Report webapplicaties zijn altijd bereikbaar. U kunt op ieder moment vanaf elke computer veilig inloggen om de stand van zaken te bekijken en waar nodig bij te sturen. Alle informatie die wij met het dataminen vergaren slaan wij veilig op in ons datacentrum en is dus altijd paraat.

Hoe werkt Datamining van Infra & Green Report?

De Datamining van DMi wordt om de kwaliteit van de openbare ruimte en wegen te garanderen breed ingezet; u krijgt van veegmachines, kolkenzuigers, handhelds en een scala aan andere machines live informatie door. U weet dus precies waar er geveegd is, of alle kolken geleegd zijn en of, in bredere zin, de kwaliteit van de openbare ruimte voldoet aan de eisen die worden gesteld. Dat is onze specialiteit; door het Datamining proces te combineren met intelligente webapplicaties heeft u altijd helder in beeld wat uw prestaties zijn.

 

Infra & Green Report is gesplitst in een aantal losstaande applicaties, ieder voorzien van modules om u te assisteren in de planning, uitvoering en beoordeling van uw werkzaamheden.

Infra & Green Report Straatvegen

Met Infra & Green Report Straatvegen heeft u de totaaloplossing voor uw wagenpark in handen. U heeft op elk moment helder zicht op wat uw wagens doen. U ziet waar de veegmachines zich bevinden en hoe lang er geveegd wordt, waar de werkbussen rijden en waar uw specialistische voertuigen aan het werk zijn.

Infra & Green Report Kolken

Infra & Green Report Kolken verschaft helder overzicht van de ledigingen en gebreken. De applicatie geeft feilloos aan waar de kolken zich bevinden, wanneer deze geleegd moeten worden en wat eventuele gebreken zijn. Bovendien genereert u zonder moeite rapportages voor verantwoording of benodigde herstelreparaties.

Infra & Green Report Monitoring

Met Infra & green Report Monitoring heeft u zicht op de werkelijke kwaliteit van de openbare ruimte. Uw metingen zijn direct na schouwing zichtbaar in de applicatie. Met behulp van duidelijke rapportages kunt u snel zien wat de behaalde prestaties zijn en waar verbetering in uitvoer mogelijk is.

Meer over Monitoring.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]